Bookmark and Share

Από ιατρικές εξετάσεις (Φροντίδα Υγείας) πέρασαν οι παίκτες του Απόλλωνα

 Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι ιατρικές εξετάσεις των παικτών του Απόλλωνα Πάτρας. Οι εξετάσεις έγιναν στη «Φροντίδα Υγείας», εκ των χορηγών του Συλλόγου την τελευταία πενταετία.
 
Τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα υποδέχθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της «Φροντίδας Υγείας», Γιάννης Μάκκας, και ο καρδιολόγος Dr. Ανδρέας Κότσαλος. Ο Απόλλων ευχαριστεί την διοίκηση του διαγνωστικού κέντρου για την διαχρονική στήριξη που παρέχει στο Σύλλογο.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων αξιολογήθηκαν στη συνέχεια από τους συνεργαζόμενους γιατρούς της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο (Παθολόγος) και Κωνσταντίνο Χατζούλη (Χειρουργός Ορθοπαιδικός), τους οποίους η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον Απόλλωνα.
 
 Η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο 22 Αυγούστου για το Καρπενήσι. Θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “Avaris”. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά 11π.μ.-1μ.μ. και 7μ.μ.-9μ.μ. στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και σε αθλητικούς χώρους του ξενοδοχείου.
 
Στις 29 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καρπενήσι, ενώ η επιστροφή στην Πάτρα είναι προγραμματισμένη για την επόμενη ημέρα (30 Αυγούστου).

© 2008 - 2020  http://www.frontida-ygeias.gr  |  All rights reserved.